Allt å inget

Frågesport:

När jag flyttade hit till Luleå för drygt ett år sedan så vandrade jag och emil omkring i stan. Ni vet som man brukar göra. Detta hus med tillhörande skylt gick vi förbi :

dsc00188

dsc00189

Vad det nu hade varit i detta hus har vi aldrig fått någon klarhet i. Som ni ser så är det ett rätt schaskigt hus och som vi forstod det så stod det tomt.

Vad är Livets Krydda? Vad kan ha funnits i detta hus?
Sex, droger och kryddor från världens hörn?

Bäst svar med motivering vinner ett fint pris!
Tävlingen avslutas på söndag 30/11.

Annonser

7 reaktioner till “Frågesport:”

  1. oj schänna, livets krydda. det måste ju vara som livets ord fast man dyrkar typ saffran istället. för saffran är den finaste kryddan. den är tarim vilket betyder upphöjd och förevigt oantastlig. det är bara saffran och jungfru maria som är det. Här i ggöteborg har vi något som heter curryhouse. det måste vara en budgetvariant

  2. du ligger bra till i tävlingen evelina. Men nu måste ni andra ge henne en match, vem vill vinna utan motstånd. Inte fröken Eddy om jag känner henne rätt.

  3. Innanför denna, till synes oansenliga, dörr sker tillverkningen av Orientdressingen, som sedan skeppas ut till bl a (främst) Piteå i 20-kilos-hinkar.

  4. Livets krydda var en superhärlig, flummig butik ägd av en som heter Inger. Jag arbetade där en period och vi sålde stenar, rökelse, presentartiklar, tarotkort och hantverkt, ex. skinnpåsar som jag skapade. I dessa skinnpåsar kunde man sätta stenar i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s