Allt å inget

trästocks 2009.

I år firade trästockfestivalen 18 år. Och oj vad många vi va som ville fira. Pubilkrekord! Här följer min festival i några bilder:

johnme

John ME på torsdag. Bra spelning men tyvärr har jag spelat sönder hans skiva för längesen. Så inga överraskningar i låtarna eftersom han enbart har en skiva. Men hans extranummer var riktigt fin. Det roliga är att min kompis säger att han borde ju köra nån MJ låt. Jag trodde naturligtvis att hon hade hört han sjunga det. Och självklart blir det som cam gissar och han gör låten riktigt vackert. Här kan ni lyssna.

missli

Miss Li på fredag. Hela bander har damp och det är riktigt kul att kolla på. Tillslut blir jag lite less på tvåtakt och bandet tycks ha svårt att sluta. Men kul var det!

covox

Covox blipar och bloppar på fredag kväll. Publiken är lika mycket på scenen och framför. Mycket kul spelning, du kan kolla lite här.

teater

Efter ett mer än lovligt dåligt försök att bada så kollar vi in Sälteatern på lördag på dagen. Vi sitter lite långt bort för att hänga med på riktigt. Det är ett litet nytt upplägg än tidigare år. De sjunger inte lika mycket, vilket var lite trist sång når så mycket längre än fint skådespeleri på en stor scen. Men de sjunger på slutet och får varma applåder.

fest

Lite förfest i bonnstan hos Kalle. Och solen tittade fram. Se där.

veronica

Veronica Maggio på lördag kväll. Är lika blek och trist som på bilden. Eller hade hon en påse på huvudet? Vi orkade inte kolla riktigt och gick vidare…

horses

…till Two White Horses. Åh så fina och bra. Två syskon från burträsk. Dom är på riktigt och sjunger så vackert.

skylt

Ja var sätter du din markering?


Vi ses igen nästa år!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s