mor & far

Till alla ni som har era föräldrar nära, håll om dem ofta. Mina päron bor så knaslångt bort och ibland saknar jag dem så det sticks lite i hjärtat. Pratade med pappa igår på telefon. Eller mobil ska jag säga. Han har skaffat sig en mobil. Nu kan jag ringa när som helst och fråga KalleAnka-frågor. Om du undrar över något gällande KalleAnka och hans vänner så är det bara att skriva här neda så ska jag framföra frågorna.

4 reaktioner till “mor & far”

  1. Min pappa är också en hejjare på Kalle Anka. Pappor kanske är det, i allmänhet? Mamma är bättre på Agent X9 (Modesty Blaise i synnerhet) och Fantomen. På den tiden då Fantomen var på svart-vitt, dvs när Fantomen var bra. Som mamma brukar påpeka.

    Det var en väldigt fin bild på pärona dina!

  2. Vilken fin bild!
    Jag brukar faktiskt tänka på så lycklig jag är som har föräldrarna nära. När jag oförhappandes snippar in på Stadsbiblioteket så träffar jag pappa där, när jag cyklar till jobbet möter jag mamma med ett cykelpling på Anderstorpscykelvägen. Och jag känner hur leendet brer ut sig, ända upp till öronen. Jag saknar att stöta på dig bland snyggvinerna inne på fredagssystemet, helt plötsligt se dig på andra sidan av parfymhyllan på Kicks och bli förvånad över att vi råkade gå in på Apoteket samtidigt en tisdagslunch!

    1. Ja usch du är så långt bort eller så är det jag som är långt bort. Hade varit så mysigt att bara ”vardagsvara” när vi väl ses är det ju alltid festligheter. Saknar dig finaste!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s