Kolla!

film, bu & bä

Trion från Belleville (Les triplettes de Belleville), Lille Champion får en cykel av sin mormor, Mme Souza. När han tävlar i Tour de France, kidnappas han av maffian och Mme Souza och ”Trillingarna från Belleville” ger sig ut för att rädda honom. En jättefin tecknad fransk film men du behöver inte kunna ett ord franska för den är helt fri från dialog. Men du kommer ändå förstå hela denna underliga historia. Bä!

The Social Network, filmen kanske inte behöver någon närmare förklaring men den handlar iaf om historien bakom Facebook. Det kanske låter tråkigt men det är en spännande historia där allt händer samtidigt. Det är många som tryckt på Gilla-knappen och jag hänger på. Bä!

Shrek Forever After, ärligt jag minns nästan ingenting av den här senaste shrek-filmen. Han luras att ingå ett avtal med nån lurig docka och det blir det lite galet. Han är grön och katten har blivit fet. Näe välj nån annan film stället för den här. Bu!

Scott Pilgrim vs. the World,  grundhistorien går ut på hur en snubbe försöker vinna en tjejs hjärta– och vad det kräver för speciella uppoffringar.  Det går ut på att Scott ska besegra sju före detta pojkvänner. Jag trodde det här skulle vara lite kul på nåt sätt. Fnittra lite lagom där i soffan. Jag stänger av efter mindre än halva filmen. MTV-klippning och maaaassor av grafik som blippar fram, kul till en början -sjukt störigt efter bara en liten stund. Helt enkelt Bu!

Despicable me, mästerskurken Gru drömmer om att blir den bästa skurken i världen och planen är att sno månen. Hans väg korsas av tre föräldralösa flickor och historien tar en annan vändning. Supersöt film, välj den här framför Shrek. Bä!

Annonser

En reaktion till “film, bu & bä”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s