Kolla!

Schlagern är över.

Schlageryran över för detta år. Nu dröjer det ett helt år innan jag få ta fram boan igen. Vi inledde kvällen med en riktigt lyckad grillning för att sedan bänka oss framför tv:en. Efter två delfinaler med fruktsallad och scones fick vi äntligen ta fram det rosa bubblet. Det är sjukt många länder med lyckades genomlida alla 25 bidragen. Vissa mer outhärdliga än andra.

Favorit-tippade Frankrike var en riktig gäspning för min del. Efter vår röstning kunde vi utläsa några av våra favoriter: Ungern med endast ett blått mus-skynke, Irland med två sockerhöga tvillingar, Tyskland -so last year , Azerbajdzjan med det i stort sett helsvenska bidraget (lr?!).

Upplösningen var rafflande. Vi hann med att skåla några gånger när Manboy låg etta. Fifan va bra det kändes. Efter ett tag knappade Azerbajdzjan in och vi insåg att det blir nog inte en första plats. Men att komma tvåa känns ju helt ok ändå. Gah, vad händer då? Då rusar Italien in och kniper åt sig silvret. Surt surt surt. Och extra trist eftersom det var en riktigt trist låt.

Är det nån som kommer ihåg landet som gav röster sist?
De som gav Italien andra platsen…sopa!

Det går bra nu.

Det går inte lika bra nu.

P.s vinägerchips och hemmagjord pesto kan vara bland det bästa i snacksväg just nu!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s